Japansk-inspirerad mat!

Här är en jättegod middag som är lätt att göra och den är dessutom nyttig! Tar ungefär 30 minuter och tillaga och har blivit en succè bland mina vänner!


Make a wish

Lite bilder ifrån gårkvällen! Fina vänner kom över och åt lite tårta som Jacob bakat!




Västervik

Helgen spenderades i Väservik med Jacob, Joel, mamma, sis och Peter, jättemysigt! Karaoke i pyjamas, presentöppning, tårta, festande och mycket god mat! Tack för en trevlig helg! ♥


Födelsedagsfirande!

21 år. Jag börjar bli gammal, åldersnoja på G!
Blev väckt med tårta och sång på sängen utav min finfina roommate Jacob! Nu blir det några timmar framför skolböckerna och ikväll blir det firande med fina vänner!



Första advent!

Precis hem kommen från Västervik. Har haft en sjukt intensiv men rolig helg med familjen, underbart! Nu blir det att tända första ljuset och julpynta lägenheten! ♥


New Years Eve

Jag längtar tills att snön kommer. Till jul och nyårshelgen. Till att sitta inne i en mysig flanellpyjamas när snön seglar ner utanför fönstret. Till mysiga tekvällar innomhus med vänner när det är svinkallt utomhus. Jag vill ha SNÖ!

Klänning H&M, Skor babygirlboutique.com


Vinterjacka!

Vinter, mums. Det är så mysigt att kunna packa på sig lager på lager med kläder, utan att känna sig dum (michelingubbe). Åtminstonde för oss som är frusna! Dock är det dags för en ny vinterjacka, mina gamla är så noppriga och fula. H&M har faktiskt fått in ett flertal snygga!

Samtliga från H&M


You know you`re in love when you can`t fall asleep beacuse reality is finally better than your dreams! ♥

Ny blogg! Lite pill med designen kvar, men det kommer!
Imorgon ska jag och Jacob hem till Västervik för lite födelsedagsfirande! Det blir se Breaking Dawn på bio och umgås med familjen!









Bilderna som ligger i headern!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0